København Halvmaraton [news]

11.07.2010 00:05 | Comments: 0 | Categories:

POWERADE KØBENHAVN HALVMARATONSå gjorde jeg det Tunge ud, jeg tilmeldte mig et halvmaraton løb. Så Søndag den 12. september 2010 kl. 11.00 deltager jeg i Powerade København Halvmaraton.
Så er det bare af få nogle kilometer i benene inden da.Ny tilbygning [news]

08.06.2010 18:39 | Comments: 0 | Categories:

Tilbygning

Så fik vi langt om længe en tilbygning til vores hus. Vi fik vi endda også plads til en lille gårdhave med et par plantekummer...London here we come... [news]

18.03.2010 21:19 | Comments: 0 | Categories:

London - again

Så er vi igen på vej til London. Jeg var jo så heldig at få en tur til London med ledsager efter eget valg... af konen min i julegave sidste år. Så fornemmet jeg nu godt at hun havde en forventning om at det var hende der skulle med...
Så nu tager vi afsted med det tidlige fly, i morgen tidlig og skal blandt andet også en tur ind og se 'We Will Rock You' det skal blive super.....
Inden vi flyver hjem søndag aften...Tunge udNyt Køkken (del2) [news]

08.02.2010 00:25 | Comments: 0 | Categories:

Ny køkken bordplade

Så kom de nye bordplader endelig på plads. Ikke at der var mange milimeter i overskud til at sættte dem sammen, der var de 3 der skulle til.
Nu mangler der bare at blive fuget rundt langs væggen. Tunge udFra Hillerød til Lynge [news]

02.02.2010 23:34 | Comments: 0 | Categories:

Lynge vejen

Victor og Jeg var lige en tur i Hillerød her til aften, vi skulle ind og købe nogle rollespil's våben, nogle kaste knive i blødt gummi. Vi havde været afsted i 2 timer, med det resultat at nu var vejene snart ikke til at s(n)e længere.
Da vi kom nærmere Lynge var sporene på vejen næsten forsvundet.Chili i Sneen [news]

31.01.2010 22:55 | Comments: 0 | Categories:

Chili i sneen

Chili, vores Dansk Svenske Gårdhund, er normalt ikke så meget for regnvejr eller hvis det er for koldt udenfor, så vil hun helst ikke ud.

Dog syntes hun at det er sjovt med al den sne der er faldet.
Og så vil hun gerne ind igen...Den sidste dag i 2009 [news]

31.12.2009 16:05 | Comments: 0 | Categories:

Creme brule
Så blev det også den 31. december i 2009, og i år skulle vi ikke tidlig op. Vink

Vi skal godt nok holde nytårsaften her, men vi skal kun være os selv i år, vi bliver 3 da vores datter ikke er hjemme.

Så vi skal hygge lidt, med lidt god mad, som disse Creme brulee, i vores nye ovn.. MNyt Køkken [news]

30.12.2009 15:16 | Comments: 0 | Categories:

Nyt Køkken"Næsten da"

Vi havde i nogen tid gået og talt om at bygge lidt om i vores køkken, fra at havde et 'gammel davs' komfur til at havde en indbygnings ovn og et induktionskomfur.

I starten af december bestilte vi så hårdehvidevarene på nettet selvfølgelig, da priserne her er stort set halv pris i forhold til forretnings prisen.
Efter at havde været forbi diverse køkkenfirmaer, besluttet vi at bestille nogle flotte maghoni bordplader i det lokale byggemarked, disse skulle havde været leveret imellem jul og nytår.
Det gik dog ikke helt som planlagt, her dagen før nytårs aften, har vi dog lavet en interimistisk installation. SmilSort Sol [news]

20.10.2009 22:47 | Comments: 0 | Categories:

Sort Sol

Vi var i efterårsferien en tur i sønderjylland, nærmere Egernsund, med udsigt over Flendsborg fjord hvilket ikke var dårligt.
Under vores ophold ville vi gerne opleve det lokale efterårs naturfænomen 'Sort Sol', vilket reelt er tusindevis af Stære der flyver ind til overnatning i marsken.
Jeg havde inden vi tog til sønderjylland undersøgt sagen, og mente at det nok sker omkring Tønder. Vi kørte så afsted til Tønder, hvor vi på det lokale turistkontor fik besked om at det var 10 km syd for grænsen, men hvor??
Efter nogen kørsel rundt, stødte vi på et par turist busser med folk der sad og spejdet rundt, så vi besluttet for at følge efter, og heldet stod de kække bi, da vi efter 30-45 minutters kørsel endte ude på en Tysk mark sammen med omkring 100 andre fugle kikker. Lige før sol nedgang begyndte Stærene så at ankomme, det var en utroligt syn.

De lokale natur vejleder antog at der ialt den aften var omkring 850.000 stære.

Hvis andre skulle ønske at opleve forår/efterår dette vil jeg anbefale at man kontakter Natur Safari i tønder,Barda træf i Sorø [news]

06.09.2009 22:45 | Comments: 0 | Categories:

Barda2009_013

Vi var her i weekenden til Barda træf i Sorø. Til dem der ikke ved hvad Barda er, så er det rollespil, som DR blandt andet står som arrangør for.

Her havde vi 5 fantastiske timer med heltemodige krigere, orker, og andet godtfolk.

Der var en helt specielt stemning på pladsen. Utrolige søde unge mennesker som forstod at fange en 7 åriges knægt opmærksomhed. Alle var velkommen.

Logistikken var perfekt og vi fik hurtig en parkeringsplads. Kaffen og kagen var til priser hvor man ikke blev flået (så smagte det ovenikøbet rigtig godt).

Næste gang skal vi ikke selv have mad med.

Vi ser frem til næste år hvor vi helt sikkert deltager igen.Stork [news]

16.08.2009 17:45 | Comments: 0 | Categories:

Stork

Da Caroline og jeg havde nogle gange havde set en Stork, på en mark mellem Nørre Herlev og Hillerød.Besluttet vi os for at se om vi kunne komme på tæthold af den og tage et par billeder.

Se det var jo ikke lige det som Storken syntes bedst om, det virkede som om at den helst så os blive langt væk, for hvis vi var inden for en afstand på måske 200-300 meter flyttede den sig blot længere væk, ind til den syntes det var nok og fløj helt væk.

Det var så her at jeg fik dette billede, måske ikke det mest skarpe billede jeg har taget, på den anden side så er det jo ikke hver dag man ser en Stork.Cannes tur-retur [news]

05.08.2009 23:47 | Comments: 0 | Categories:

SidsteDage

Dagen inden vores egen afrejse, startede med at vi skulle køre mine svigerforældre til Nice lufthavn, hvor vi undervejs punkteret på motorvejen med ca. 110-120 km/timen, hvilket resulteret i et flænset forhjul. Det var ikke det mest morsomme da det samtidige foregik ned af bakke og motorvejen gik svagt mod venstre :-(

På afrejse dagen stod vi op i Frankrig (05:00) og kørte 06:30, spiste senere morgenmad i Italien, drak formiddags kaffe i Schweiz, og frokost og aftensmad i Tyskland, og gik i seng igen i Danmark 04:30 den følgende morgen.

Jeg håber nu ikke at vi får de sociale myndigheder på nakken nu, men vi forlod undervejs børnene i Italien mens vi ’shoppede’ i Schweiz. Denne shoppen var nu mest af alt for at købe et motorvejsmærkat, så vi måtte køre på de Schweiziske motorveje.

Vi har på vores 3 ugers ferie sydfrankrig tilbagelagde ca 5100 km, og på det sidste døgn blev det til ca 1.850 km.

Så nu er det ok at være hjemme igen :-)